Luontaisterapeutti     |  Kouluttaja

Vahva ja pitkäaikainen, ammatillinen kokemus luontaishoito ja -terapia työstä 1990-luvun alkupuolelta lähtien, sekä luontaisterapiakouluttajana toimimisesta yrityksen T:mi Luontaishoito Merja Pennanen (1144763-3) perustamisesta, 1996 alkaen.  Yrityksen toimialaan kuuluu luontaishoito- ja luontaisterapiakoulutukset.

Koulutukset ovat Luonnonlääketieteen Keskusliiton LKL ry:n koulutuskriteerit täyttävää, ammattiin valmistavaa koulutusta, joka antaa pätevyyden toimia itsenäisenä ammatinharjoittajana koulutuksen hyväksytysti suorittamisen jälkeen. Opiskelu on monimuoto-opiskelua, jossa opiskelijat suorittavat 4-6 viikon välein kontaktikoulutuksena viikonloppuisin teoria- sekä käytännönopintoja. Koulutukseen kuuluu lisäksi etätehtäviä, etäopiskelua, nettiopintoja ja omalla ajalla suoritettua hoitoharjoittelua, sekä kirjalliset kokeet. Ellei ole perusterveydenhoidon tutkintoa, on lisäksi suoritettava peruslääketieteen opinnot.

 

Merja Pennanen toimii T:mi Luontaishoito Merja Pennanen vastaavana kouluttaja ja opintojen pääkouluttajana.

Muut kouluttajat ovat alalla pitkään työskennelleitä, koulutuskokemusta omaavia, omien alojensa ammattilaisia.

 

 

KOULUTUKSET

Tulevat koulutukset

 

KIINNOSTAAKO LUONTAISHOITOALA?

AMMATTIIN VALMISTAVA TERAPEUTTIKOULUTUS?

 

 

Alkavat koulutukset:

 

DIPLOMIVYÖHYKETERAPEUTTI-KOULUTUS

Tampere 2019-2010

Koulutuksen kesto: Yhteensä 1028 h (38 op)

Koulutuksen hinta: 2100,00 e (voidaan maksaa myös ositettuna, jolloin maksetaan ennen kutakin koulutusviikonloppua 150,00 e). Koulutukseen kuuluu yhteensä 14 koulutusviikonloppua (hinta sis.alv 24%, laaja kirjallinen koulutusmateriaali ja muut koulutuksessa tarvittavat materiaalit ja tuotteet ym).

Muut maksut: Opinnäytteet (2) 60,00 e/kpl. Harjoitushoitojen tarkastus, kirjallisten kokeiden, kirjallisen lopputyön ja seminaarityön tarkastusmaksu 60,00 e yhteensä.

 

Ammattiin valmistava koulutus on monimuotokoulutusta ja antaa valmiudet itsenäiseeen vyöhyketerapeuttiseen asiakastyöskentelyyn, vyöhyketerapian ammattimaiseen harjoittamiseen ja toimimiseen diplomivyöhyketerapeutin ammatissa.

Koulutus sisältää mm: jalkojen-, käsien, kasvojen-, pään- ja selän vyöhyketerapian ja vyöhykejärjestelmät, korvien vyöhyke/akupistekäsittely, aurikuloterapia. Vyöhyketerapiaan perustuvat, tai sitä täydentävät menetelmät; metamorfinen hieronta, lymfa stimulaatio, meridiaani- ja energiaratahieronta, vertikaali- ja synergistinen vyöhyketerapia. Turve-, savi- ja yrttihoidot, kääreet ja pakkaukset vyöhyketerapian tukena. Akupainallus.

 

Kontaktikoulutus on viikonloppukoulutusta, 4-6 viikon välein, yhteensä 14 koulutusviikonloppua. Opintojaksojen välillä oppilaat suorittavat etätehtäviä.

Koulutukseen kuuluu myös mm.vyöhyketerapian historiaan ja sen kehitykseen tutustuminen, kansainvälinen toiminta ja tutkimus. Indikaatiot, kontraindikaatiot, toimintamekanismi, käsittelytekniikat, hoitokokonaisuuksien opettelu, asiakastyö, jne.

 

Oppilaat harjoittelevat käytännön vyöhyketerapiatyöskentelyä parityöskentelynä opettajan valvonnassa ja ohjauksessa koulutusviikonloppuina. Oppilaat suorittavat lisäksi itsenäisesti omalla ajallaan 100 hoitoharjoittelua, joista on tehtävä asiakkaan varmentama ja allekirjoittama kirjallinen hoitoharjoittelukaavake. Opiskelija antaa koulutuksen kuluessa opettajalle 2 käytännön opinnäytettä, suorittaa hyväksytysti kirjalliset kokeet ja kirjallisen lopputyön, sekä seminaarityön. Ellei oppilaalla ole aiempaa terveydenhoitoalan tutkintoa, eikä hän kuulu Valviran rekisteriin, on hänen suoritettava lääketieteen perusopinnot (378 h)

Jos ei ole voimassaolevaa ensiapu 1 koulutusta, on se suoritettava ennen todistuksen saantia.

Suoritettuuan hyväksytysti kaikki koulutukseen kuuluvat opintokokonaisuudet ja muut vaadittavat tehtävät, saa opiskelija diplomivyöhyketerapeutti todistuksen.

Koko koulutuksen tuntimäärä 1028h (38 op).

 

Opiskelijavalinta suoritettu. Koulutus alkanut 29.1.2019.

 

 

 

T:mi Luontaishoito Merja Pennanen

 

merja@merjapennanen.fi

040 - 75 05 867

 

 

© Merja Pennanen

Vastaanotto

Hämeenkatu 25 B, 7 krs

33100 Tampere

Avoinna maanantaisin ja torstaisin klo 9-16

Ajanvaraus: 040 - 75 05 867